vår vision

vi vill ge människor mer kvalitetstid över till sådant som ger glädje, avkoppling och mervärden i livet. helt enkelt en känsla av välbefinnande i vardagen. med ett brinnande intresse och en stor passion för det vi arbetar med bygger vi upp relationer med ömsesidiga förtroenden. våra kunder skall alltid känna stor trygghet med passup i sitt hem.

”med omtanke och nytänkande erbjuder passup service och upplevelser där våra tjänster är ett hantverk”.

vi tar våra kunder med till ytterligare en dimension där vi inriktar oss på uppdrag som för kunden ger stor trivsel, avlastning och känslan av en lite lyxigare tillvaro. vi är helt enkelt ”house managers” som alltid är beredda på att ge ”det lilla extra” som för passup innebär att uppmärksamma och vara lyhörda inför vad som är ”det lilla extra” för varje unik kund. vi tycker att hemmet ska vara en rofylld oas att kunna koppla av i.

vi erbjuder blomsterarrangemang i samband med våra tjänster och samarbetar med prinsgatans blomsteraffär.

vilka är vi?

passup härstammar från ett företag som arbetar med personlig assistans, därav en gedigen erfarenhet av arbete i andra människors privata hem där vi lägger stor vikt vid moral, etik, tystnadsplikt och diskretion. vi har dessutom lång erfarenhet från olika serviceyrken, bl a inom hotell och restaurang.

passup stol


passup - kreativa problemlösare

vi tycker det är spännande att se möjligheter istället för svårigheter. kvicka tankar ger kvalitativa helhetslösningar som i sin tur ger nöjda kunder! det ger oss stor glädje!

för oss är det viktigt att arbeta med seriositet och engagemang i branschen, därav medlemskap i ifht (intresseföreningen för hushållsnära tjänster).

passup har självklart försäkringar som täcker både person- och sakskador samt ger kvalitetsgaranti i alla sammanhang. upplever våra kunder brist i utförandet av våra tjänster tillämpas åtgärder som garanterar ett tillfredsställande resultat.
passup - tel 031-333 27 60